PGMB Montage
Voor klussen in en om uw huis

Referenties


 

Mijn reeds bestaande klanten (om)schrijven en beoordelen mij met een cijfer van 1 tot 10 op de onderstaande criteria:


•        Betrouwbaarheid

•        Meedenken

•        Prijs

•        Flexibiliteit

•        Vakmanschap

•        Binnen planning

•        Binnen budget

 

Het gemiddelde punt hiervan levert uiteindelijk het beoordelingscijfer.

Op dit moment heb ik van de afgelopen 10 jaar al heel wat referenties mogen ontvangen, waarvan u hieronder de meest recente kunt bekijken. Hiermee heb ik een gemiddeld cijfer van 9,3 gescoord, waar ik natuurlijk zeer trots op ben.

 

Ook uw referentie hieronder? Door gebruik te maken van de volgende link kunt u een cijfer geven en eventueel een beoordeling achterlaten Klik!


 

REFERENTIES….


Opdracht: Plaatsen van een nieuwe voordeur incl. nieuw glas in loodwerk en maken van een op maat gemaakte meterkast.

Rapportcijfer: 9.3

Opdrachtgever: Roosen, Eijsden

Een van de vele klussen in en rondom ons huis verzorgd door Paul.
Alles maatwerk, geen standaard en dat is aan Paul toevertrouwd.
Eindresultaat mag er zijn.
Op afgesproken dag en tijdstip begonnen en volgens planning klaar. Wijzigingen tijdens het werk zijn voor Paul geen probleem.
Nette prijs voor goed werk.

Gr. Jack & Ilse Roosen uit Eijsden

 

Opdracht: Plaatsen rolluiken

Rapportcijfer 10

Opdrachtgever: Vranken Beek

Tja, ik kan niet anders dan een maximale score geven.

Paul heeft in voorgaande jaren al meerdere malen rolluiken gehangen in ons oude huis en nu ook weer op ons nieuwe woonadres.

Altijd alles prima in orde. Er moeten tzt nog meer rolluiken gehangen worden, dus volgende keer graag weer ;-) Gr. Ron 


Opdracht: complete aanbouw van ca. 18m2 

Rapportcijfer: 9.5

Opdrachtgever: Boumans Heerlen

4 jaar geleden heeft Paul een verbouwing bij ons gerealiseerd waar we zeer tevreden over waren en we hebben hem ook een offerte laten maken voor een complete aanbouw van ca. 18m2 met lichtstraat, en we hebben hem de opdracht uiteindelijk ook verstrekt.

Paul heeft dit prima gedaan; hij is zelf een vakman die heel rustig, secuur en netjes werkt.

Daarnaast heeft hij de werkzaamheden prima gepland en gerenommeerde bedrijven ingeschakeld (o.a. maken van kunststof pui en lichtstraat, storten en afwerken vloer, en stucwerk).

We zijn zeer tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen.  

Met vriendelijke groet,

Familie Boumans, Heerlen 


Opdracht: renovatie zolder

Rapportcijfer: 9.8

Opdrachtgever: Soudant Puth

Nadat PGMB Montage reeds diverse plafonds had gemaakt in de slaapkamers van onze woning, hebben wij Paul benaderd om onze zolder te renoveren (nieuwe isolatie, nieuwe plafonds, nieuwe opberghokken, enz.) en een onafgewerkt deel van de zolder af te werken en gereed te maken voor opslag. Paul kon eerder dan verwacht beginnen en had de opdracht binnen planning af. Wat ons opvalt is dat Paul zeer secuur werkt, altijd een aantal stappen verder denkt en daardoor ook eenvoudig kan anticiperen op situaties waar anderen voor voldongen feiten komen te staan. Dat zal Paul niet snel gebeuren. Als laatste valt ook op dat Paul meedenkt en consequenties van keuzes die de klant maakt ook deelt met de klant, waardoor wij, in ons geval, tijdens het uitvoeren van de opdracht, nog tijdig aanvullingen konden doen. Daar komt nog bij de vriendelijkheid van Paul. Het eindresultaat mag er (wederom) wezen. Dank aan Paul / PGMB Montage. 

Soudant, Puth


Opdracht: Rolluiken plaatsen

Rapportcijfer: 10

opdrachtgever: Anoniem, Voerendaal

Paul heeft bij ons rolluiken geplaatst. Tijdens het opmeten dacht Paul mee in wat wellicht handig zou kunnen zijn en beargumenteerde dit. Terwijl hij deze tips gaf was er absoluut geen must om het op zijn manier te doen. Onze keuzes werden voluit gerespecteerd. De offerte was de goedkoopste uit onze reeks.

Er werden afspraken gemaakt en er werd steeds tijdig gecommuniceerd. Afspraken werden zorgvuldig nagekomen en het werk (plaatsen van de rolluiken) werd volgens afspraak en binnen de tijd uitgevoerd. Het werk werd zeer secuur gedaan en het werk werd liever goed gedaan, dan snel. Dat is duidelijk te zien aan het resultaat. Door omstandigheden, buiten ieders schuld, hadden wij nazorg nodig. Hierbij werd binnen 48uur een oplossing voor geregeld.

Kortom: zeker een aanrader! 


Opdracht : Leveren en plaatsen overkapping.

Rapport cijfer : 10

Dhr en Mevr. Erens, Brunssum

Wij zijn enorm tevreden. Alles volgens plan afgehandeld.

Paul is vakkundig en werkt heel netjes.

Dank je wel en veel succes.

André en Hanny

 

Opdracht : Ophangen TV, Luxaflex en rails.

Rapport cijfer : 9,4

Dhr. Teeuwen, Sittard

 

Opdracht : Plaatsen rolgaragepoort en kunststof voordeur.

Rapport cijfer : 10

Mevr. Van der Oord, Amstenrade

PGMB MONTAGE heeft heel degelijk werk geleverd. Heel secuur en netjes. Afspraken werden punctueel nagekomen en de service was uitstekend!

 

Opdracht : Plaatsen Rolluiken.

Rapport cijfer : 10

Dhr Cox, Herten

Gewoon goed!

 

Opdracht : Het plaatsen , van een nieuwe Tuinpoort.

Rapport cijfer : 9,8

Anoniem

 

Opdracht : Latten aanbrengen t.b.v. tuinafscheiding.

Rapport cijfer : 9.9

Anoniem

Opdracht perfect uitgevoerd, een vakman die met de klant meedenkt

 

Opdracht : extra kraan en afvoer t.b.v. afwasmachine

Rapport cijfer 8,4

Dhr. Heijmans, Kerkrade

Na reactie tijdens de feestdagen, tijdens werkbezoek afspraak gemaakt over werkzaamheden en te maken kosten. Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd. Kwam netjes en verzorgd over. Werkzaamheden netjes afgeleverd en opgeruimd.

 

Opdracht : Keuken demonteren en afvoeren en kleine renovaties

nieuwe plafond en vloeren

Rapport cijfer 8,9

Dhr. Busing, Urmond

Prima vakman, betrouwbaar en kundig! Ik wil hem graag voor de volgende klus inzetten! Een man met kennis van zaken en humor! Werkt netjes en heeft oog voor details.

Echt een aanrader!!

 

Opdracht : Permanente kast maken (maatwerk)

Rapport : 8,0

Anoniem

Een betrouwbare vakman, geduldig en meedenkend. Gebruikt professioneel gereedschap. Prima klus afgeleverd, goede prijs kwaliteit verhouding.

 

Opdracht : Terrasoverkapping slopen en een nieuwe plaatsen

Rapport cijfer : 9,7

Mevr. Wings, Simpelveld

Paul, PGMB Montage heeft in 1 dag de hele overkapping gesloopt en alles netjes opgeruimd en dat op zo'n hete dag! Zelfs op de hete zaterdag nog een schutting met deur geplaatst zodat de honden weer naar buiten konden. En naderhand is er ook nog een nieuwe overkapping geplaatst

We zijn heel tevreden.

 

Opdracht : Verlaagd plafond met 1 doos voor verlichting

Rapport cijfer : 8,4

Dhr. Breed, Sittard

Ervaring met een verlaagd plafond (in een scheve kamer): Komt eerst kijken en meten om een offerte te maken. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Werkt uitermate zorgvuldig en grondig. Levert het werk af zoals afgesproken. Een vakman zoals het hoort!

 

Opdracht : Wandafwerking en interieur maken

Rapport cijfer : 10

Frings Sittard  

Wij hadden op redelijk korte termijn een goede timmerman nodig om het interieur van onze nieuwe winkel op een aantal plekken van steigerhout te voorzien. Paul reageerde direct op werkspot, kwam snel kijken en kon ook snel aan de slag. Paul komt heel vakkundig over, rustig, denkt eerst na, en dacht ook met ons mee in alternatieven en oplossingen. Verder werkt hij met professioneel materiaal en uiterst netjes en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen hem zeker aanbevelen bij anderen.

 

Opdracht : leveren en plaatsen van drie rolluiken

Rapport cijfer : 10

Dhr. Roosen, Eijsden

Paul is een uitstekende vakman, komt zijn afspraken na en levert goed werk tegen een eerlijke prijs. Kortom: een volgende klus gaat voor mij automatisch naar Paul.

 

Opdracht : Lamellen/pantsers van de rolluiken vervangen

Rapport cijfer : 9,1

Dhr. Hommen, Echt

 

Opdracht : Vervangen boeiboorden / borstwering

Rapport cijfer : 9,0

Dhr. Wetzels, Hoensbroek

Mijn eerste opdracht via internet leverde zes reacties op. Drie bedrijven stuurden ongezien een prijsopgave. De anderen stelden voor, om eerst ter plaatse de situatie te bekijken, hetgeen mij ook wel wenselijk leek. Na deze persoonlijke ontmoeting heb ik de opdracht laten uitvoeren door Paul Boer van PGMB montage. Zijn prijs was niet de allerlaagste, maar zeker ook niet de hoogste. Over het resultaat ben ik erg tevreden. Paul is correct, werkt erg netjes en is heel secuur. Een volgende opdracht heeft hij inmiddels ook al uitgevoerd. Het vernieuwen van de luifel boven onze voordeur. Ook tot onze volle tevredenheid. Dit bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen voor elke klus op zijn vakgebied.

 

Opdracht : Afdakjes bij voordeuren plaatsen

Rapport cijfer : geen / n.v.t.

Anoniem

Had de opdracht nog niet afgesloten, zag ik. Beetje late referentie. Maar goed en punctueel werk geleverd. Ook het plaatsen van zonwering een jaar later was helemaal perfect.

 

Opdracht : Vervangen 2 linten rolluiken en afstellen 2 motoren

Rapport cijfer : 9,6

Anoniem

Een vakkundig bedrijf dat stipt werkt en weet waar het over gaat.

 

Opdracht : Aanbrengen nieuw plafond

Rapport cijfer : 9,0

Mike en Peggy

Zeer secuur en precies vakman. Heel netjes in afwerking en ook opruimen. Daarnaast een meer dan behoorlijke prijs-kwaliteitverhouding. Een absolute aanrader! Wij zijn zeer blij met ons nieuwe plafond en kroonluchter! Paul, bedankt namens Mike en Peggy!

 

Opdracht : Vervangen van dakraam

Rapport cijfer : 9,8

Mevr. pater, Hoensbroek

Hallo, Paul is eerst langs gekomen om de opdracht te bekijken, en heeft duidelijk verteld wat hij kan doen voor ons en heeft daar een goede prijs voor gemaakt. De afgesproken datum kwam Paul netjes op de afgesproken tijd aan en had alle benodigde materialen mee zoals afgesproken. Paul is heel vriendelijk, rustig, netjes en werkt zeer nauwkeurig, hij kijkt echt hoe hij iets op een mooie en nette manier kan maken, en als het nodig is gaat hij eerst in overleg met de opdrachtgever. Hij heeft bij ons een deel van de (3 wanden, waarvan 2 schuin) zolder geïsoleerd, opnieuw betimmert met gipsplaten en een nieuw Velux dakraam erin gezet. De volgende klus zullen wij zeer zeker Paul weer vragen, want in hem hebben wij alle vertrouwen!! Paul nog bedankt voor de mooie zolder!

 

Opdracht : Voordeurslot en hangwerk vervangen door degelijk slot

Rapport cijfer : 9,0

Anoniem

Degelijk, netjes, punctueel, prima!

 

Opdracht : Probleem klemmende deuren oplossen

Rapport cijfer : 7.9

Dhr. Hamers, Sittard

We hebben twee klussen door Paul laten uitvoeren. Beiden zijn volledig naar onze tevredenheid afgerond! Tevens is Paul erg prettig in de omgang en houdt hij zich aan de gemaakte afspraken. Ook bij de laatste klus, waarbij het enig sinds tegen zat, heeft Paul alles op een correcte en professionele manier afgemaakt. Super bedankt daarvoor Paul!

 

Opdracht : Rolluiken plaatsen en goed opmeten

Rapport cijfer : 9,3

Mevr. Brans, Waalre

Ik ben zeer tevreden met de keuze om dit bedrijf in te schakelen, de rolluiken hangen perfect. Ze zijn gehangen door een persoon die vanaf het begin prettig in de omgang is geweest, die ook steeds heeft meegedacht en die netjes alle afspraken is nagekomen dus zeer betrouwbaar is. Heel erg bedankt Paul, en mochten er mensen in mijn omgeving naar vragen zal ik zeer zeker Paul aanbevelen.

 

Opdracht : Het plaatsen van 6 dakramen

Rapport cijfer : 10

Anoniem

PGMB Montage heeft bij ons 6 dakramen geplaatst. De afgesproken prijs was zeer redelijk en het werk is erg netjes en prima gebeurd. Ook extra advies over waar te plaatsen

(i.v.m. regels plaatsing) werd goed uitgelegd en goed nagekomen. Vriendelijkheid is ook top! Ga zeker PGMB Montage inschakelen als ik opnieuw een vakman nodig heb.

 

Opdracht : Vervangen Agnes plafondplaten door gipsplaten

Rapport cijfer : 9,8

Anoniem

Paul heeft prima vakwerk geleverd. Heeft alles gedaan zoals afgesproken. Ook het meerwerk perfect gemaakt. Paul was fijn in de omgang en kwam op de afgesproken tijd.

Zal PGMB Montage zeker aanraden om je klus te laten uitvoeren.

 

Opdracht : Kattenluik plaatsen

Rapport cijfer : 9,0

Dhr. , Maastricht

Klus is prima uitgevoerd, ondanks het feit dat Paul voor de 1e keer een (elektronisch) kattenluik plaatste en hier en daar wat moest improviseren. Daarnaast vond ik Paul erg correct en prettig in de omgang en dacht hij op het einde goed mee om het kattenluik wat te stabiliseren door deze af te kitten. Prima vakman die ik zeker een volgende keer opnieuw benader.

 

Opdracht : Vervangen van kozijn

Rapport cijfer : 9,0

Dhr. Hendrix, Landgraaf

Een vakman die zich aan afspraken houdt Hij werkt netjes en vakkundig

 

Opdracht : Plaatsen tuindeur

Rapport cijfer : 9,1

Dhr. Kreber, Weert

Zowel in offertestadium alsook tijdens de plaatsing van de nieuwe tuindeur was ik onder de indruk van het vakmanschap en toewijding van Paul Boer. Een volgende opdracht gaat beslist naar dit bedrijf!! Gewoon een aanrader! Paul, nog eens bedankt

 

Opdracht : Nieuw plafond plaatsen

Rapport cijfer 8,4

Dhr. Nijland, Heerlen

We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Zeer kundige vakman die gebruikt maakt van de modernste materialen en gereedschappen. Alle afspraken zijn 100% nagekomen. Als we nog een klus hebben zullen we zeker weer met Paul contact opnemen.

 

Opdracht : Vrijdragend metal-stud plafond

Rapport cijfer : 10

Dhr; Franssen Brunssum

 

Opdracht : Nieuwe kozijnen, kunststof of hout, ramen, pui en balkondeuren

Rapport cijfer : geen / n.v.t.

Dhr. Jenneskens, Maastricht

Paul is een uitstekend vakman, die alle processen van zijn vak prima beheerst. Er zijn schitterende kozijnen geplaats in ons huis. De opdracht is geheel volgens verwachting uitgevoerd. Paul is betrouwbaar en eerlijk. Hij levert volgens afspraak en zonder verrassingen. Hij denkt mee met de klant in de realisatie van het project en geeft gevraagd en ongevraagd prima advies. Daarnaast is hij ook bijzonder aardig en prettig in de omgang. We hebben ons huis flink verbouwd en verschillende vakmensen aangenomen, maar Paul steekt er met kop en schouders boven uit. Wij raden hem dan ook van harte aan, en wensen hem veel succes met het verder ontwikkelen van zijn bedrijf

PGMB montage! Nora en Sjoerd Maastricht

 

Opdracht : Leggen laminaatvloer, ondervloer en plakplinten

Rapport cijfer : 10

Anoniem

Erg prettig werken met Paul. Er ligt nu een super strakke vloer op mijn kantoortje. Het voelt bijna gevaarlijk om hem aan te raden... Dan heeft hij geen tijd meer voor mijn volgende klus Even serieus: ik beveel hem absoluut aan!

 

Opdracht : Deur naar dakterras maken

Rapport cijfer : 8,8

Anoniem

Paul heeft, naast deze opdracht, ook het maken van een maatwerkkast-pantry gedaan. Hij is een echte vakman die de tijd neemt om goede kwaliteit te leveren. Hij communiceert goed over planning en is pro actief over mogelijk opties (denkt goed mee). In het begin is het altijd aftasten als je een opdracht op werkspot plaatst. Ik heb 4-5 bedrijven/zzp-ers langs laten komen, maar Paul sprong eruit qua meedenken en kwaliteit van ontwerp (als hij vraagt e.e.a. ter plekke te bekijken: direct laten.

komen). Hij was niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Bij Paul weet je dat je kwaliteit krijgt.

 

Opdracht : wanden voor slaapkamers en gangen timmeren

Rapport cijfer : 9,4

Anoniem

Paul is een op en top vakman. Rustig in de omgang, gedegen werk. Als er iets volgens hem niet helemaal klopt belt ie je gelijk om af te stemmen. Schoof klussen naar achteren om die van mij er tussendoor te kunnen doen. In drie dagen tijd heeft hij een hele zolder voorzien van een nieuwe buitenwand van 40 m2, frames gebouwd voor slaapkamers en badkamers. Het zetten van de gipswanden was daarna een eitje. Goeie vakman voor een absoluut redelijke prijs. Zeker een aanrader.

 

Opdracht : Plaatsen 8 houten binnendeur kozijnen in nieuwbouw woning

Rapport cijfer : 8,1

Dhr, Driks

PGMB montage had niet alleen de beste prijs, maar het afgeleverde werk was ook goed. Zal zeker PGMB Montage in achterhoofd houden indien er nog andere werkzaamheden gedaan moeten worden.

 

Opdracht : Plaatsen draai/kiep raam op dakterras

Rapport cijfer : 9,4

Anoniem

Vakman is zeer nauwkeurig en komt met goede ideeën voor de uitvoering van het werk. De opdracht is goed en snel uitgevoerd. Na de werkzaamheden is de werkplek opgeruimd door de vakman achtergelaten.

 

Opdracht : Zolder vloer

Rapport cijfer : 9,9

Anoniem

PGMB Montage kwam als eerste bedrijf bij mij thuis kijken wat de opdracht precies inhield, veel bedrijven volgden hem. Maar op een of andere manier klikte het al de eerste keer, hij kwam professioneel over, kwam met ideeën en voorstellen waar ik nog niet opgekomen was, PGMB Montage (Paul Boer) het enigste bedrijf dat zich de moeite deed om alles op te meten (laser) er volgde nog een afspraak om nog wat dingen op te meten en door te spreken en vrij snel kwam er de veel belovende offerte. PGMB Montage is heel flexibel, duidelijk, eerlijk en komt zijn afspraken goed naar en de offerte was van dien aard, dat ik PGMB Montage de (grote) klus toe vertrouwde. Heb een hele leuke tijd gehad in die periode, ondanks de rommel en stof en mede door PGMB Montage. Paul, Klasse werk !!!! ,je telefoon nr. zal in m’n telefoon blijven staan, voor eventuele verdere klussen. Paul heel hartelijk dank voor het mooie werk dat je verricht hebt, ik geniet intens van m’n nieuwe slaapkamer / computer ruimte.

 

Opdracht : Ragelwerk plafond

Rapport cijfer : 9,3

Mevr. Banken

PGMB Montage is een betrouwbaar bedrijf met duidelijke afspraken en beloften die ze ook nakomen. Het werk (regelwerk plafond) dat ze geleverd hebben is zeer goed gedaan, zowel voor het verlaagde als voor het hogere plafond. Mochten we in de toekomst nog werkzaamheden hebben, dan zullen we zeker niet aarzelen deze vakman te vragen.

  

Via deze weg wil ik al mij klanten bedanken die mij in de afgelopen jaren een referentie hebben geschreven.

 

Paul Boer

PGMB Montage